ORDU(ALTINORDU) - 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Cemiyet Başkanı Erdoğan Erişen ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Hamarat'ı, "Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz" diyerek karşılaşayan Erişen, daha sonra sözü Hamarat'a bıraktı.

İstanbul'daki toplantının ardından Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'la Trabzon üzerinden Ordu'ya geldiğini söyleyen Hamarat, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sizler Ordu'yu aydınlatmaya emeğini harcayan değerli gazetecilerimizin de derneğini ziyaret etmek istedik. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyoruz. Zor şartlarda çalışıyorsunuz, kolaylıklar diliyoruz. Haber çok önemli, doğru haber daha da önemli. Bunun için doğru haber üretme açısından ne kadar kıymetli bir iş yaptığınızı da takdir ediyoruz. Toplumun hem ihtiyacı hem duymak isteyenler için büyük hizmet, hem de duyulmak isteyenler için bir hizmet. İyi şeylerin doğru şeylerin yaygınlaşması açısından çok önemli. En önemli özgürlük alanlarından. Bu özgürlüğün de kullanılması imkanlara bağlı. Kitle iletişim araçları, televizyonlarımız, gazetelerimiz, fotoğraf makinelerimiz, kameralarımız kalemlerimiz, kağıtlarımız, bilgisayarlarımız olmasa bu özgürlüğün kullanılması çok daralıyor. Haberleşme özgürlüğünü en güzel sizlerin de insan emeğini katarak topluma haberleşme özgürlüğünü yaşatmış bulunuyorsunuz. Hepinize teşekkür ederim." 
Editör: TE Bilisim