İstanbul'da yaşayan Ordulu İmam Hatip Lisesi mezunlarıyla bir lokantada yemekli toplantı gerçekleştiren AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve eski Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, 2019 yerel seçimleri öncesinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıkladı.

"VERİLMEZSE KÜSMEYECEĞİZ"

Göreve hazır olduğunu belirten Hamarat, "Genel Merkez ile çalışıyoruz, evet partinin haberi var" ifadelerini kullandı ve sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim esas derdimiz Ordu'daki Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'de her tarafta sözü edilen orijinal belediyecilik yapan, gönül belediyeciliğini en güzel uygulayan bir belediyecilik hikayesi yazmak. Bunun için zihnen hazırırız. İnşallah sizlerin de katkısıyla, hep beraber Ordu ilimizi kucaklayıp şu anda bulunduğu yerden daha yükseklere, daha gelişmiş bir il olarak çıkarmayı arzu ediyoruz. Göreve hazırız. Verilirse taşıyacağız, verilmezse küsmeyeceğiz."

Aday adaylığı açıklaması yapan Hamarat, AK Parti Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden istifa edip etmediği konusunda ise herhangi bir açıklama yapmadı. 

Editör: TE Bilisim