Ordu'nun Gülyalı ilçesinde toplam 28 sandıkta toplam 6 bin 879 kişi oy kullandı, kullanılan oyların 6 bin 638'i geçerli sayıldı. Resmi olmayan kesin sonuçlara göre 241 geçersiz oy için AK Parti Gülyalı İlçe Başkanlığı İlçe Seçim Kurulu'na itiraz etti. İtiraz kabul edildi ve geçersiz oylar yeniden sayıldı.

139 OY FARKLA YİNE ULAŞ TEPE KAZANDI

241 geçersiz oyun tekrar sayımının ardından sonuçlarda yine değişiklik olmadı. Yeniden sayılan oylarda AK Parti'ye 9, CHP'ye 7 ve SP'ye ise 1 oy çıktı. 

Bu sonuçla birlikte daha önce 141 oy farkla seçimleri kazanan CHP'li Ulaş Tepe'nin 3 bin 321 olan oyu 3 bin 328'e, AK Partili Talip Şen'in 3 bin 180 olan oyu ise 3 bin 189'a çıktı. Bu sayımın ardından CHP'li Ulaş Tepe, 139 oy farkla bir kez daha seçimleri kazanmış oldu. 

"GÜLYALI'NIN BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ TEPE'DİR"   

CHP Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanan Ulaş Tepe, beraberinde CHP Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun ve partililerle birlikte İlçe Seçim Kurulu önünde basın açıklaması yaptı. "31 Mart akşamında kazanmıştık. Bugün bir kez daha kazandık" Başkan Tepe, "Gülyalı'daki bütün hemşerilerimin gönlü rahat olsun, Gülyalı'nın Belediye Başkanı Ulaş Tepe'dir. Bunun böyle bilinmesini istiyorum. Gönrül isterdi ki, 5 gündür Gülyalı'nın hakkını Gülyalı'ya teslim etmiyorlar. Ayrılığımız gayrılığımız yok. Herkesin sakin ve daha duyarlı olmasını ifade ediyor herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

Editör: TE Bilisim