ORDU(ALTINORDU) - Uzun bir süre akademik çalışmalara kendini adayan ve aktif siyasetin dışında kalmayı tercih eden Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve Ordu eski Milletvekili Mehmet Hilmi Güler, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti, "Bizler kendisine her konuda yardımcı olmaya hazırız" mesajını verdi. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Mehmet Hilmi Güler, Vali İrfan Balkanlıoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret ederek, Ordu Valiliği görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan ve başarı dileğini ileten Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Mehmet Hilmi Güler, "Sayın Valimiz, Ordu için yapılacak tüm çalışmalarda güzel hizmetler üretecektir. Bizlerde kendisine her konuda yardımcı olmaya hazırız" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Mehmet Hilmi Güler'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Vali İrfan Balkanlıoğlu da, "Ordu'nun projeleri ve hedeflerinin gerçekleşmesinde elimizden gelen gayreti gösterecek, işbirliği ve uyum içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğiz" diye konuştu.
Editör: TE Bilisim