ORDU - Ak Parti Ordu milletvekili aday adayı Kumrulu İşadamı İsmet Erçal'ın son durağı, partisinin Kumru ve Ulubey ilçe teşkilatları oldu. Buradaki partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Erçal'a Korgan İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak, Ulubey İlçe Başkanı Mustafa Poyraz, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri karşıladı. 

Özellikle Ordu'da yaşanan göç dalgası üzerinde duran Erçal, bir aile şirketi olarak kendilerinin yıllardır istihdama katkıda bulunduklarını, bu yöndeki çabalarını da her geçen gün arttırdıklarını söyledi. Erçal, "Aday adayı olurken tek bir amacım vardı, o da nasıl gurbete göçü önlerim sorusunun cevabını aramak oldu. Ordu'nun nüfusu 1 milyon iken şimdi 730 binlere düştü. 8 Milletvekili ilimiz çıkartırken, bugün 5 milletvekilini parlamentoya gönderiyoruz. Türkiye geneline baktığımızda ise Ordulu nüfusunun 3 milyon'a yaklaştığını görüyoruz. Ordu'da yaşayan nüfusun 2 katı, başka illerde yaşıyor. Göçü ancak istihdam ile önleriz." diye konuştu.  

Yıllarca kültürel ve turizm alanlarında gönüllü çalışmalar yaptığını anlatan Erçal, "Bu çalışmaları sizlerinde desteği ile Meclis çatısı altında yapmak için destek istiyorum. Tek amacım Ordu'ya, milletime hizmet etmektir. Meclis'te istihdama yönelik çalışmalar yaparak memleketime hizmet etmek istiyorum." şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilisim