İSTANBUL(BEŞİKTAŞ) - Beşiktaş Belediye Başkanı CHP'li Murat Hazinedar, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yaşayan Ordulu hemşehrileri onuruna iftar yemeği düzenledi. Programa, bağımsız milletvekilleri İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin, Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay da katıldı.  
İftar yemeğinin ardından konuşma yapmak için kürsüye gelen Bakan Şahin'in ardından hediye takdim etmek için sahneye çıkan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, geçtiğimiz aylarda partisi Adalet ve Kalkınma Partisi'nden istifa ederek bağımsız Ordu Milletvekili olan İdris Naim Şahin'e övgü dolu sözlerle hitap etti. 2011 genel seçimlerinde Ordu'dan bağımsız milletvekili adayı olduğu yılları hatırlayan Hazinedar, "Sevdası büyük olanın çilesi de büyük olur diyor şair. Bizim Sevdamız Ordu, çilemiz de çok büyük. Ben bundan 3 yıl önce bağımsızlık yürek ister derken, mücadele ettik. Allah bize nasip etmedi ama Sayın Bakanıma nasip etti. O bizim bağımsız yüreğimiz. Kendisini tebrik ediyorum" diye konuştu. 

Hazinedar, daha sonra Beşiktaş tarihini anlatan bir kitabı İçişleri eski Bakanı ve Bağımsız Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin'e takdim etti.
Editör: TE Bilisim