Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit cenazesine katılan ve kalabalık bir grubun saldırısına uğrayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu hakkında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun çok sert sözlerle yanıt verdi. 

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, "Bu ülkenin terör ve ekonomiden sonra en büyük sorunu Devlet Bahçeli'dir! Türkiye için ciddi bir tehlikedir" ifadelerini kullandı.
  
İşte CHP'li Seyit Torun'un o çok sert açıklamaları:

"ÖRGÜTLÜ BİR SALDIRI, UTANÇ KAYNAĞIDIR"

"Yapılan saldırı sadece Sayın Genel Başkanımıza değil, şehidimize ve demokrasiye yapılmış bir utanç kaynağıdır. Her şeye rağmen bu ülkede sevgi kazanacak, adalet, hak ve hukuk kazanacak. Örgütlü bir saldırının sorumlulularının peşini bırakmayacağız. Failleri de, azmettiricileri de hukuk önünde cezasını alacak. Artık provakasyon ve kutuplaşmaları bu ülkenin sırtına yük edip, kaostan beslenmekten vazgeçin!"

"BAHÇELİ TÜRKİYE İÇİN CİDDİ BİR TEHLİKEDİR"

"Toplumu kutuplaştırarak, ayrıştırarak ve nefret söylemleriyle bu menfur saldırılara teşvik etmek midir siyaset? Her şeyden önce, vatan uğruna şehit olmuş evladımızın cenaze törenine saygı duymak zorundasınız! Genel Başkanımızın sağlık durumu iyi, İçişleri Bakanı gereği yapılsın. Bu ülkenin terör ve ekonomiden sonra en büyük sorunu Devlet Bahçeli’dir! Türkiye için ciddi bir tehlikedir."

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

"O bölgede ne işin var senin? 2 gün sonra taziye evine gitsen, acısının hafiflediği bir ortamda başsağlığı dilesen ne olur. Ankara'nın dışında hangi cenaze törenlerine bu kadar iştahla katıldın? Televizyonda yaşlı bir adam yumruk atıyor. O adama yumruk attıracak kadar ne yaptın sen Kemal Kılıçdaroğlu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir tatile çıkması lazım."

Editör: TE Bilisim