Gülyalı Belediyesi'nin önünde vatandaşlarla buluşan Gülyalı Belediye Başkanı CHP'li Ulaş Tepe, seçimlerden ve yapılan itirazların sonunda önemli bir süreci atlattıklarını belirterek, "Sevgi ve hoşgörü dilini hiç bırakmayacağımızı söyledik. Bu belediye 7/24 Gülyalı'nın, Gülyalıların hizmetinde olmaya devam edecek" dedi.

KIRMIZI KAZAKLI ÇOCUK DESTANI

Gülyalı hemşerilerine, "Siz bir tarih yazdınız. Siz Gülyalı'da 'kırmızı kazaklı çocuk'un destanını yazdınız. Allah razı olsun, ellerinize sağlık. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Biz de sorumluluğumuzun bilincinde olarak bugüne kadar kim ne dediyse, hepsini unuttum. Herkesin içi rahat olsun. Yeni bir sayfa açıyoruz. Gülyalı'nın hizmete ihtiyacı var. Gülyalı ne kaybettiyse, bu ayrılıktan, gayrılıktan kaybetti" diye konuştu. 

"TÜRKİYE'NİN GÖZÜ KULAĞI BİZDE" DEDİ, FOX TV'Yİ ELEŞTİRDİ

Özellikle ilçedeki gençlere teşekkür eden Başkan Tepe, "Oylarınız bizde, emanetiniz bizde. Bu 5 yıl bu emaneti en iyi, en güzel şekilde taşımak boynumuzun borcu. Benim ağzımdan çıkmayan, benim söylemediğim hiç bir şeye inanmayın. Türk siyasi tarihine bir not düştünüz. 28 yaşında bir belediye başkanı seçerek Türkiye'nin gözünü kulağını buraya çevirdiniz. Bütün ulusal kanallar bizi arıyor. Önceden Fox Tv'ye biliyorsunuz sabahtan 10 saniye, 15 saniye çıkmıştım. Şimdi diyorlar ki, bir sabah programına alabilir miyiz? Hay hay geliriz tabi ne demek, her zaman beraber olacağız" diye konuştu. 

Bundan sonraki dönemde işlerinin güçlerinin Gülyalı olacağını belirten Başkan Ulaş Tepe, "Bana oy veren vermeyen herkese sorumluluğum var. Bu sorumluluğun bilincinde hep birlikte inşallah çok güzel işler yapacağız. Benden hayır dualarınızı esirgemeyin, ayrılığımız gayrılığımız yok. Hepinize sonsuz teşükkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum" dedi.  

Editör: TE Bilisim