Boztepe'de bir otelde düzenlenen STK temsilcileri ve muhtarlar buluşmasında konuşan CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Adıgüzel, 31 Mart Seçimleri'ne güzel bir proje takdimiyle başlayarak yola çıktığını söyledi.

Kendisinin adaylar arasında farklı olduğunu belirten Adıgüzel, "Şunu iddia ediyorum, Ordu'yu barıştıracağım, Ordu'yu huzur kenti yapacağım. Sahada yürürken insanlara soruyorum, benden ne istersiniz, ne arzularsınız diye. Evladım huzur istiyorum diyor, artık bu topraklarda sevgi hakim olmalı. Paylaşarak büyüyen tek şey sevgi. Dertler paylaştıkça azalır, sevgi paylaştıkça çoğalır. Biz artık eskileri bir tarafa bırakıp yeni yüzlere yer açmamız lazım, farklı bir ele ihtiyaç var" diye konuştu. 

"DİŞİMLE TIRNAĞIMLA GELDİM"
"BİZİ GENEL BAŞKANIMIZ BELLİ BİR YERLERE ATAMADI"

CHP'li Adıgüzel, "Ben bugüne kadar geldiğim bütün makamlara, hekimlik, vekillik dahil olmak üzere tamamen dişimle, tırnağımla ve siz değerli halkımla geldim" dedi, ilginç de bir açıklamaya imza attı. İşte o açıklamalar: 

"Bizi Genel Başkanlarımız belli bir yerlere atamadı sevgili kardeşlerim, biz halkın içerisinden geldik. Genel Başkanlarımızın da takdimiyle burada şimdi size Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduk. Herkesin oyuna talibim. Ben milliyetçilerin oylarına talibim, ben ailesinde 11 tane şehit olan Birinci Dünya Savaşı'nda 11 dedemden 9'unu şehit vermiş bir ailenin evladıyım. Ben geçen gün andımız tartışmasında, andımızı İyi Parti Meclis'e getirdiğinde Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri içerisinde andımızı Meclis'te konuşmasını yapsın diye görevlendirilen kişiyim. Ben bu partiyi Sayın Genel Başkanı'ndan üyesine kadar Anafarta Ovası'na, Zafer Ovası'na götürmeyi teklif eden ve bunu uygulayan kişiyim. Dolayısıyla milliyetçilerden oy istiyorum ve milliyetçilerden oy alacağım. AK Partililer'den oy istiyorum, bütün mütedeyyinlerden oy istiyorum. Çünkü ben babasını umrede kaybetmiş birisiyim. Ben mütedeyyin insanlardan çok yakın ilgi görüyorum. Her kesimden sıcak ilgi görüyoruz."

Editör: TE Bilisim