Seçim gezilerini Altınordu'nun tüm mahallelerinde sürdüren AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören, 7'den 77'ye herkesle el ele vererek Ordu'nun kalbinin bulunduğu Altınordu'nun geleceğini inşa etmek için söz verdi. 

Altınordu'yu hak ettiği seviyeye ulaştırmak için göreve hazır olduklarını belirten Tören, "bugünkü seçim ziyaretleri kapsamında bir tekstil fabrikasını ziyaret etti, çalışanlarla sohbet ederek talepleri dinledi. İşletme sahipleriyle de görüşen Tören, "Yoğun ilgi ve yoğun destek görüyoruz. İnsanlarımızda söylemlerimizin karşılık bulduğunu ifade etmek isterim. Şehir insanımıza genç işsizlikle mücadelede,
şehir ekonomisinde, kültürde, sanatta, spor ve sosyal hayatta dokunacağımız gibi, şehrin ekonomik ve iktisadi alanlarıyla ilgili bu şehri orta ve uzun vadede yatırımların cazibe merkezi haline getireceğiz" dedi.

Ticaret, turizm, tarım, endüstri, teknoloji bilim ve tanıtımın seçim manifestosunun mendireği olduğunu hatırlatan Tören, "Söz veriyorum, şehrimizi hak ettiği değere ulaştıracağız" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim