ANKARA - Ak Parti, 22 Mayıs'taki Olağanüstü Genel Kurul'a hazırlanırken, bir taraftan da teşkilat temayül yoklamalarını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda diğer partililer ve büyükşehir belediye başkanlarıyla birlikte Ak Parti Genel Merkezi'ne davet edilen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 

Kendilerinin istişare amaçlı Ankara'ya çağrıldıklarını söyleyen Başkan Yılmaz, "Biz de görev adlettik ve geldik. Kurumsal itibarıyla genel merkezimizin içeride bir açıklama yaptıktan sonra arkadaşlarımız kanaatlerini alacaklardır. Nihayetinde 22'sine bir isim ve karar ortaya çıkacak. Biz de üzerimize düşeni yapacağız. 

Gazetecilerin "Buna bir bayrak yarışı deniliyor. Siz bayrağı kime vereceksiniz" şeklindeki sorusuna da yanıtlayan Başkan Yılmaz, "Tabi somut olarak kime vereceğiz demek çok doğru değil. Nihayetinde bir tablo çıkacaktır. Benim bireysel kanaatimin çok bir önemi yok. Bizimle birlikte efendim şuna vereceğiz, buna vereceğiz denilmesi çok uygun değil. Çünkü birisine destek verdiğiniz zaman aynı zamanda birisine de vermiyorsunuz. Nihayetinde yapılan değerlendirmelerle birlikte partinin kurumsal hafızası ve Kurucu Genel Başkanımızın şu anki Cumhurbaşkanımızın kanaatiyle birlikte oluşacak tablo bizim için sonuca etki edecek tablodur." şeklinde yanıtladı.     
Editör: TE Bilisim