Ordu Büyükyehir Belediyesi Meclis Salonu'nda Ordu'da görev yapan basın mensuplarıyla aylık değerlendirme toplantısı düzenledi. Başkan Güler, herkesin sormak istediği ama bir türlü sormaya cesaret edemediği ve sosyal medyada da herkesin dilinde dolaşan o soruya yanıt verdi: "Bırakacağım, ama 5 yıl sonra"

"EĞRİLERİ KESE KESE GİDİYORUZ"

Başkan Güler, bilimsel, geleceğe dönük ve ortak akılla yüzyılın Ordu'sunu oluşturmak için adım adım kararlı bir şekilde yürüdüklerini belirterek, "Sevgiyi büyütmeye geldik" sloganını hatırlattı, "Herkes birbirini sevecek. Sevgi fedakarlık ister, çalışmayı gerektirir. Dayanmayı, pes etmemeyi ister. İyi bir ekiple sağlam bir şekilde çalışmalara başladık. Karşımıza eğriler çıkmış olsa da, bu eğrileri kese kese gidiyoruz" diye konuştu.

​​​​​​​"TORUNLARIMIZ BU ŞEHİRLE ÖVÜNECEK"

Özellikle Ordu'nun İstanbul, Ankara, İzmir gibi illerle kıyaslandığını belirten Başkan Güler, "Türkiye'de çok büyük metropoller olabilir, ama Ordu örnek bir şehir olacak. Taklit eden değil, taklit edilen bir şehir, geleceğin şehri, herkesin yaşamaya can attığı bir şehir olacak. Çocuklarımız için değil, torunlarımıza düşünüyoruz burayı. Torunlarımız, bizlerin bıracağı şehirle övünecekler" diye konuştu. 

"YANLIŞA YER YOK"
"BIRAKACAĞIM, AMA 5 YIL SONRA"

Başkan Güler açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: 

"Bütün yanlışlıkları düzelteceğiz, bunda kararlıyız. Burada yanlışa yer olmayacak. Doğru işler yapacağız, dürüst yapacağız, ahlaki, etik ve erdemli davranacağız. Oyunun kurallarına hepimiz karar vereceğiz ki, oyun içinde kural değiştirmeyeceğiz. Bu 5 yıl boyunca böyle olacak. Bunu biz 5 yıl boyunca yapmaya kararlı olarak başladık. 5'inci yılın sonunda da en güzel şekilde emaneti ehline vereceğiz. Devam derlerse devam, değilse bayrağı teslim edeceğiz, ama 5 yıl sonra. Bunu özellikle söylüyorum. Bırakacağım, ama 5 yıl sonra. Bunu herkes bilsin. Bu işin usulü, kuralı bu." 

Editör: TE Bilisim