Aybastı Belediyesi'nde gerçekleştirilen devir-teslim töreninde halef ve selef bir araya geldi. İki dönem boyunca Aybastı Belediye Başkanlığı görevini sürdüren İzzet Gündoğar, yeni Başkan Geçtan ve ekibine başarılar diledi.  

BAŞKAN GÜNDOĞAR: "GÖREVİMİZİ DEVRETTİK"

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, "10 yıldır sürdürdüğümüz Aybastı Belediye Başkanlığı görevimizi 31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimlerde AK Partimiz'den Belediye Başkanlığını kazanan Beytullah Geçtan Başkanımıza bugün itibariyle devrettik. 10 yıldır bizlere destek olan tüm Aybastı halkımıza, AK Partimiz'in tüm kademelerine partili partisiz tüm gönüldaşlarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor tüm hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyorum. Bu gün itibariyle ilçemizin Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Beytullah Geçtan Başkana ve yeni meslis üyesi arkadaşlarımızada başarılar diliyorum. Yüce Mevlam yar ve yardımcıları olsun Allah mahçup etmesin. Bugün hep birlikte ilçemize hizmet etmenin ve edecek olmanınn onurunu ve heyacanını birlikte yaşadık. Teşekkürler Aybastı" ifadelerini kullandı.

YENİ BAŞKAN "BİSMİLLAH' DEDİ BAŞLADI

Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan da, "Bismillah" diyerek Başkan İzzet Gündoğar'dan görevini devraldı. Başkan Geçtan, "Aybastı Belediyesi'nde devir teslim törenimizi gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız Sayın İzzet Gündoğar'a 10 yıl boyunca ilçemize yaptığı hizmetlerinden dolayı tüm Aybastılılar adına teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum. Sevgiyle, bitmeyecek hizmet aşkımızla Aybastı için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim