ANTALYA - Başbakan Binali Yıldırım, Antalya'nın Kemer ilçesinde bir otelde AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca, "Kutlu Yürüyüş Yolunda Şehir Şehir Kalkınma" sloganıyla düzenlenen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Toplantıya Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve ilçe belediye başkanları da katıldı.

Ak Parti'nin referandum şarkısı "Tabii ki evet" eşliğinde kürsüye çıkan Başbakan Yıldırım, bir belediye başkanının "Evet" yazan dövizi göstermesi üzerine, 'Eveeet, dört harf, evet." ifadelerini kullandı.

Türkiye'yi bir baştan bir başa imar etmek için çıktıkları kutlu yolda tüm belediye başkanlarına başarlı ve bereketli çalışmalar dileyen Yıldırım, Ak Parti olarak Türkiye'nin en büyük siyasi kadrosuna sahip olduklarını, aşkla, imanla, heyecanla yeniden tazelenmek için istişare ve değerlendirmeler yapmak üzere, turizmin başkenti Antalya'da toplandıklarını belirtti. Yıldırım, toplantıya ev sahipliği yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve AK Parti Antalya milletvekillerine teşekkür etti. 

"16 NİSAN'DA TÜRKİYE'YE YENİ BİR BAHAR GELECEK"

Belediye başkanlarının gelecek çalışmalarında da AK Parti'ye yakışan şekilde canla başla gayret göstereceklerinden emin olduğunu anlatan Yıldırım, şunları söyledi:

"Önümüzde bir halk oylaması var, tarih netleşti. 16 Nisan Pazar günü bir kez daha milletimiz sandığa gidecek. Daha güzel bir gelecek, daha güçlü bir Türkiye, daha kalkınmış şehirler için sandığa gideceğiz. Sandıkta gerekeni yapmaya hazır mısınız? Şehirlerimizi daha mamur, insanlarımızı daha mutlu kılmak için var mısınız? Ekmeğinizi aşınızı, işinizi daha da büyütmek için hazır mısınız? Türkiye'yi dize getirmek isteyen alçaklara millet dersi vermek için var mısınız? Cumhurbaşkanımızın dün anayasa değişikliğini onayladığını biliyorsunuz. Bugün itibarıyla artık takvim çalışmaya başladı. 16 Nisan'a kadar inşallah Türkiye'yi bir baştan bir başa dolaşacağız, bütün vatandaşlarımızla buluşacağız, bütün evleri, kapıları çalacağız ve vatandaşımıza doğruyu anlatacağız, daima doğruyu söyleyeceğiz. Kafaları karıştıranlara karşı, milletimizin doğruları öğrenmesi için var gücümüzle gayret edeceğiz. İnşallah 16 Nisan 'da Türkiye'ye yeni bir bahar gelecek. Şimdiden uğurlu, kademli olsun."

Bu arada Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Başbakan Binali Yıldırım'la da görüştü, "Millet adına evet, millet için evet diyoruz" diye konuştu. Başkan Yılmaz, Antalya'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul, Bursa, Kayseri, Balıkesir ve Samsun büyükşehir belediye başkanlarıyla da bir araya geldi.  
Editör: TE Bilisim