ANKARA - Bir dizi resmi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya giden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'la buluştu. 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu'da yürütülen yatırımlar ve hayata geçecek yeni projeler hakkında Akdoğan'a kısa bilgiler verdi. Daha sonra Başkan Yılmaz'ın son yerel seçimlerde yakaladığı başarının Ordululara hizmet olarak dönmeye başladığını vurgulayan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Yılmaz hakkında övgü dolu cümleler kullandı.

"ORDU, YENİ TÜRKİYE'NİN MODEL İLLERİNDEN BİRİ OLACAK"

Akdoğan şu ifadeleri kullandı: "Enver Bey kardeşimiz, milletvekilliği döneminde ülkemize ve kendi bölgesine yaptığı hizmetlerle kendini sevdirmiş ve nasıl çalışkan olduğunu göstermiş bir kişidir. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olması ile birlikte de bir ayağı her zaman Ankara'da olan değerli bir arkadaşımızdır. Ordu ili, havalimanı başta olmak üzere, hükümetimizin yatırımları ile birlikte Yeni Türkiye'nin model ilerinden biri olacaktır."

"KALKINMA YERELDE BAŞLAR"

Ülkenin kalkınmasının yerel yönetimlerle artacağına inandığına vurgu yapan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Yeni Türkiye'nin inşasında belediyelerin performansı çok önemlidir. 'Kalkınma Yerelde Başlar' sloganıyla yola çıktık. Yeni Türkiye'yi inşa ederken kalkınmayı yerel düzeyde başarılı kılmalıyız. Belediyelerimizin çalışmalarını aynı kararlılıkla devam ettirmeleri büyük önem taşıyor. Bu kararlılık içerisinde Ordu ili Başkan Enver Yılmaz'ın çalışkanlığı ile gelişimini artarak sürdürecektir. Bu konuda da kendisine desteğimiz devam edecektir. Büyük projeler Ordu'nun ufkunu açacak" diye konuştu.
Editör: TE Bilisim