Memleketi Ordu'ya gelen Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne gelerek Başkan Engin Tekintaş'a yeni görevi dolayısıyla 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Engin Tekintaş, Bakan Yardımcısı Kıran'ı Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde karşıladıktan sonra yaptığı açıklamada, "İnanıyoruz ki, güzel başlayan çalışmalarımız sizlerle ve desteklerinizle, Cumhurbaşkanımızın takdiri, Genel Merkezimizin bu noktadaki vermiş olduğu karar, tabi ki AK Parti Grubumuzun aldığı karar doğrultusundu biz bilindiği gibi Pazartesi günü Büyükşehir Meclisi'nde yapılan oylama sonucunda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini üstlendik. Dolayısıyla ben, Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere emeği geçen tüm büyüklerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Meclisimize teşekkür ediyorum. Bugün de burada milletimiz adına üstlendiğiniz bu görev dolayısıyla yapmış olduğunuz ziyarete teşekkür ediyorum" dedi.

"SON DERECE İSABETLİ BİR KARAR OLMUŞTUR"

Tekintaş'ın konuşmasının ardından açıklamalarda bulunan Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran Başkan Tekintaş'ı tebrik ederek, "Pazartesi günü Büyükşehir Meclisimizin, Genel Merkezimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yine parti grubunun aldığı kararla zatıalinizi Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçmesi son derece isabetli bir karar olmuştur" dedi. 

Ordu için hep birlikte çalışmaya devam mesajı veren Kıran, "Zatıalinizin buradaki varlığı, siyasi tecrübesi sadece tecrübeli bir siyasetçi olarak değil, aynı zamanda bir dava ve gönül adamı olarak da Orduluların şehriemini olarak şehrimizin güzelliğine güzellik katmaya devam edecektir. Seçildiğiniz günden bu yana zatıalinize duyulan teveccüh de bunu gösteriyor. Ben bu vesileyle sizleri ziyaret edip özellikle tebrik etmek istedim. Kendisinin ziyaretleriyle, destekleriyle Ankara'da biz daha güç bulduk. İnşallah kendilerinin çalışmalarında da, bir kardeşi, bir nefer olarak elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Ben bir kez daha zatıalinizi tebrik ediyorum. Ordu'muza, şehrimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi. 

Kıran, Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından karayoluyla Fatsa ilçesine hareket etti. Kıran, burada da partililerle bir araya geldi.                 

Editör: TE Bilisim