Ordu Çevre Yolu 1'nci Etap Açılışı öncesi beraberinde Ordu Valisi Seddar Yavuz ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş ile birlikte bölgede incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, ziyareti esnasında çekilen ve servis edilmesiyle birlikte sosyal medyada yayıınlanan bir fotoğrafı eleştirdi. 

Çekilen fotoğrafta Bakan Turhan, Vali Seddar Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın geçtiği bir asfalt zemindeki çatlağın sosyal medyada öne çıkarıldığını dile getirerek, fotomontaj olduğunu ileri sürdü. 

GENÇLERE SESLENDİ 'YALAN DOLANA ALDANMAYIN' DEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ordu Mitingi'ne katılmadan önce Cumhuriyet Meydanı'ndaki kalabalığa seslenen Bakan Mehmet Cahit Turhan, "Bu hizmet kervanına müdahale etmek isteyen iç ve dış mihraklar var, güçler var. Kendilerini dünyanın ağası, paşası olarak gören güçler var" dedi ve ekledi: "Herşeyden önce ihtiyacımız olan şey, fitneye, fesata, oyuna gelmemek. Bunu yerli işbirlikçileriyle beraber yapıyorlar. Bunu teröristlerle aynı ittifaka girerek yapıyorlar. Benim vatandaşım kirli ittifaklara hiçbir zaman müsama göstermedi" ifadelerini kullandı. 

"BİRİLERİ SOSYAL MEDYADA O RESME FOTOMONTAJLA ASFALT  ÇATLAK"

İnceleme gezileri sırasında çekilen fotoğrafı eleştiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Gençler sizlere çok işler düşüyor, aldanmayın. Bu internet denen bir şey var biliyorsunuz. Sosyal medyada kullanıyorlar. Buradaki yalan dolanlara aldanmayın. Ordu Çevre Yolu'nun birinci kısmını açacağımız yeri Sayın Valimizle beraber, Belediye Başkanımızla beraber şöyle bir gittik gezdik geldik. Orada bir resim çekilmişti. Hemen birileri sosyal medyada o resme, fotomontajla göre asfalt çatlak, bu yolu açıyorlar diye sizi yanıltıyorlar. İşte bunun gibi bir çok örnekleri var. Siz irfan sahibi bir neslin evlatlarısınız. Siz bu tür tuzaklara düşmezsiniz, aldanmayın, fitneye, fesata, yalana dolana. Sabah kalkıp bugün ben bu millete hangi yalanı söylesem yuttururumun hesabını yaparak siyaset yapanlara aldanmayın" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim