ORDU - AK Parti Ordu İl Başkanlığı'nda düzenlenen aday adayı tanıtım toplantısına Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, eşi Yeter Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Oktay Çanak, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Rabia Gözpınar, çeşitli ilçe ve belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

"PARTİLİLİĞİN NASIL OLMASI GEREKTİĞİNİ GÖSTEREN BİR TOPLULUK"

Burada bir konuşma yapan Yılmaz, 4 yıldır aktif siyasetin içerisinde yer almadığını ancak her zaman partisiyle birlikte olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

"30 yıllık siyasi hayatımızda, bunun 4 yılı milletvekili olarak geçti. 4 yıldan beri da aktif siyasetin içerisinde olmamımıza rağmen, ama insanın içinden hiç ayrılmadan, onlarla birlikte beraber ağlayıp, beraber güldüğümüz, aynı yağan yağmurun altında, aynı çakan Güneş'in altında, nasıl omuz omuza mücadele ettiğimizin şahididir bu kalabalık, bu topluluk. Bu topluluk aynı zamanda siyaseti gerektiği gibi yapan, sadece makamda olduğunda değil, makamdan düştüğünde de partililiğin nasıl olması gerektiğini gösteren bir kalabalık bu topluluk. Karşınızda altıncı defa aday adaylığına müracaat eden bir kardeşiniz var. Bu zaman dilimi içerisinde dört defa aday olmuş, dördüncü adaylığında milletvekili olmuş. Beşinci adaylığında vekil olduğu halde vekilliği devam etmemiş ama bütün bunlara rağmen hiçbir zaman herkes şahittir di, hiçbir zaman yalpa yapmadan en son sırada da olsa, en başta da olsa, olsa da olmasa da bu davanın bütün yükünü omuzlarına almak için o heyecan içinde geçirmiş. Böyle olursak, biz Ak Parti'ye ve mazlumlara sahip çıkmış oluruz. Yoksa ben varsam var, ben ötesi yansın dersen, hiç o tatlı düzenini bozup buraya gelme. Çünkü bu samimi topluluğun bu tür insanlara eyvallahı olmaz."

"EMANETİNİZİ EN GÜZEL ŞEKLİYLE TEMSİL EDECEĞİM"

25.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde Ordu Milletvekili aday adayı olduğunu belirter Ayhan Yılmaz sözlerini şöyle tamamladı: "Bütün Dünya'ya, bütün hemşehrilerimize, Ordu'ya ve Ordu dışındaki Ordululara, bir defa daha huzurlarınızda ilan ediyorum. Allah nasip ederse aday adayı olduğumu açıklamak istiyorum. İnşallah bana böyle bir görev verilirse, bu görevi geçmişte olduğu gibi ondan daha çok, daha gayretkar olmak üzere elimden gelen bütün gayretimle sizin emanetinizi en güzel şekliyle temsil etmek için elimden geleni yapacağımı bir defa daha huzurlarınızda beyan ediyorum."

AYHAN YILMAZ KİMDİR?

25 Haziran 1961'de Ordu'nun Aybastı İlçesi'nde doğdu. Babasının adı Ali, annesinin adı Medine'dir. İş Adamı ve Danışman; Bakû Odlar Yurdu Üniversitesi İktisat Bölümü'nü bitirdi. Uzun yıllar Fransa'da ticaretle uğraştı ve değişik insani kuruluşlarda Başkan olarak görev aldı. Enerji ve Tabiî Kaynaklar Bakanlığı'nda Bakan Danışmanlığı görevinde bulundu. Çok iyi düzeyde Fransızca bilen Yılmaz, evli ve 6 çocuk babasıdır.     
Editör: TE Bilisim