ORDU - Ak Parti Ordu İl Başkanlığı'na gelen Ünye eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, İl Başkanı Uğur Çelenk ve yardımcılarıyla birlikte çok sayıda partili tarafından karşılandı.

Başvuru dosyasını teslim etmeden önce Konferans Salonu'nda bir konuşma yapan Ahmet Arpacıoğlu, "Halka hizmet Hak'ka hizmet felsefesi ile yola çıkan siz değerli dostlarla, uzun yıllardır beraber bu asil millete hizmet etmeye çalıştık. Ünye Belediye Başkanı olarak ve farklı kademelerde görev yapmış arkadaşınız olarak, sizlerle beraber değerli halkımızın teveccühünü kazandık. Bizlere bugüne kadar destek veren, gönül veren bizlerle beraber olan hemşerilerime cani gönülden teşekkür ediyorum. Bu yol meşakkatli, zor ve mücadele gerektiren bir yol olduğunu hepimiz biliyoruz. Necip Fazıl üstadın dediği gibi, dev eserler bırakabilmek için karıncalar gibi çalışkan olmak lazım. bu memlekete hizmet etmek onur meselesi, güven meselesi ve inanç meselesidir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere belediye başkanlığımızda bizlerin hep yanında oldunuz. Muhtar arkadaşlarımızla, meclis üyelerimizle, basınımızla ve vatandaşlarımızla beraber büyük mücadeleler verdik. Artık istiyoruz ki bütün Ordu'ya beraberce hizmet edelim." şeklinde konuştu.  

Ordu'nun 450 köyü varken artık Büyükşehir olduğunu belirten Arpacıoğlu, "Büyükşehir Başkanımız Sayın Enver Yılmaz başta olmak üzere İl Başkanı'mız ve bütün dostlarımızla 'Büyük Ordu'yu beraber inşa edeceğiz. Çıktığımız bu yolda Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Ak Parti Ordu Milletvekili aday adayı Ahmet Arpacıoğlu, daha sonra resmi başvurusunu yaparak parti binasından ayrıldı. 
Editör: TE Bilisim