TBMM Grup Toplantısı'nda "Her başarılı erkeğin ardında bir kadın vardır derler ya, her başarısız iktidarın arkasında ise bir Bahçeli vardır. Bu şahsiyet girdiği her yeri kurutuyor. Girdiği her ortaklık bir daha iflah olmuyor. Çok şükür biz ucuz atlattık" diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan çok sert tepki geldi. 

ENGİNYURT: "AKŞENER'İN ŞİRAZESİ KAYDI, RUH SAĞLIĞI BOZULDU"

Fox Haber'e konuşan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Meral Akşener hangi başarıyı elde etmiş? Hayatı başarısızlıklarla geçmiş, hep başkalarının eteğine tutunup bu zamana kadar makamlara gelmiş. Sayın Devlet Bahçeli'ye bu söylediği sözler, bir bayana, bir lidere hiç yakışmıyor. Meral Akşener'in şirazesi kaydı. Meral Akşener'in ruh sağlığı bozulmuş" diye konuştu.

"TÜRKİYE İÇİR BÜYÜK BİR TEHLİKEDİR"

Akşener'in MHP Lideri Bahçeli hakkında söylediği sözler nedeniyle ülkücelerin nefretini kazandığını dile getiren MHP'li Cemal Enginyurt, "Yaptığı tek iş şu an Milliyetçi Hareket Partisi'ne saldırmak. Meral Akşener'i şiddetle protesto ediyorum. Meral Akşener Türkiye için büyük bir tehlikedir. Devlet Bahçeli bu memlekette gelmiş geçmiş, onurlu, şerefli, haysiyetli bir devlet adamıdır. Bunların kiminle dost oldukları bile belli değil" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim