Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu kurucu Genel Başkanı ve Ordu Muhtarlar Derneği eski Başkanı Hüseyin Akdeniz, 2019 seçimleri öncesinde Altınordu Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adayı oldu.

CHP Ordu İl Başkanlığı'nda 19 Ekim Cuma günü saat 11:00'de düzenleneceği basın toplantısıyla aday adaylığını açıklayacak olan Hüseyin Akdeniz, ilk açıklamasını da sosyal medya hesabından yaptı.  

İşte o açıklama:

"Sevgili hemşehrilerim; Ordulu olmanın heyacanıyla, Altınordu ilçemizin geleceğine ortak akıl, toplumsal dayanışma ve çağdaş yaşanabilir bir kent inşaa etmek çabası içerisinde, Ordulu olma heyacanı, bilinci ile geçmişimin yerel yönetim tecrübe ve deneyimiyle, Altınordu ilçemizin tüm fertlerine hak ettigi hizmetleri hayata geçirebilmek için siz saygıdeğer hemşehrilerimin katkı ve desteğini alarak, 7 gün 24 saat hizmet üretmek arzusundayım. Bu düşüncelerle; 19 Ekim Cuma günü (Yarın) saat 11.00'de Ordu İl Başkanlığı'mızda, Altınordu Belediye Başkanlığı aday adaylığımı açıklayacağım. Aday adaylığı açıklamama katılımlarınızdan onur duyarım."

Editör: TE Bilisim