AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, katıldığı bir televizyon programının canlı yayınında şok eden açıklamalarda bulundu. Altaş Tv'de yayınlanan ve Funda Altaş Şimşit'in konuğu olan AK Partili Gündoğdu, Gündem Özel'de gündem yaratacak açıklamalara imza attı.

AK Partili Metin Gündoğdu, açıklamalarının ilk bölümünde kendi partisinden olan belediye başkanlarını sert bir dille eleştirdi. Ardından sözü Ordu'daki atanmışlara getirdi. Kendisinin de 26 ve 27'nci dönem milletvekili olmasına rağmen Ordu'da en büyük probleminin yol ve su olduğunu dile getiren Gündoğdu, yaptığı açıklamalarda adeta parmak ısırttı. 

"ATADIĞIM ADAM SEÇİLMİŞ ADAMA KAFA TUTAMAZ"

Ordu'da yaşanan sorunların kendi şahsi sorunu olmadığını dile getiren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, "Ordu'yla ilgili derdimiz var" diyerek başladığı sözlerini Ordu'daki atanmış bürokratlara getirdi. "Kim olursa olsun" şeklinde vurgu yapan Gündoğdu, vali, kaymakam, hakim, savcı, il müdürü tüm atanmışları resmen tehdit edercesine sözler sarf etti. 

İşte o çok konuşulacak açıklamalar: 

"Atadığım adam, seçilmiş adama kafa tutamaz. Atanmış adam, atanmışlığının şeyini bilecek ona göre hareket edecek. Kim olursa olsun, atanmış adam, seçilene böyle millete karşı ayak oyununa girerse gereğini görür."

Editör: TE Bilisim