ORDU - Milletvekili Genel Seçimleri'ne 7 gün kala Ak Parti Ordu Milletvekili ve Ordu Milletvekili Adayı İhsan Şener, Altaş Tv'de Funda Altaş Şimşit'in sunduğu, Tv52 ve Ordu Tv'den de ortak olarak yayınlanan Seçim'15 programının konuğu oldu. 

Funda Altaş Şimşit'in sorularını yanıtlayan Şener, Ordu'daki seçim çalışmalarına 24 Nisan'da başladığını belirterek, "Şu anda bir aydır sürekli arazideyiz. Mahallelerimizi, ilçelerimizi, resmi kurumları, fabrikaları dolaşıyoruz. İnsanlara niçin Ak Parti'ye oy vermeleri gerektiğini anlatıyoruz" dedi.

"UFAK TEFEK ŞİKAYETLER VAR"

Seçim çalışmaları sebebiyle düzenledikleri programlarda seçmenlerle buluştuklarını söyleyen Şener, "Ak Parti'nin yerel yönetimlerden kaynaklı, uygulamalardan kaynaklı, yeni Büyükşehir Yasası'nın uygulamasından kaynaklı, ya da ilçe belediyesinin Büyükşehir'e aktarılan bazı hizmetlerinden dolayı ufak tefek şikayetleri var, ama özünde Türkiye'nin bu 2015, 7 Haziran Seçimleri'nin önemli bir dönemeç olduğunu, bu küçük meseleleri gözümüze getirdiğimizde, bu önemli meseleyi göremeyeceğimizi anlattığımızda vatandaş, aslında kararını vermiş gibi. Gördüğüm manzara şu, Ak Parti'nin yaptığı hizmetler görülüyor. Artık öyle bir tecrübe oldu ki, ben elini tutup gözüne baktığımda oy verip vermeyeceğini anlıyorum. Şüphe varsa hemen üzerine gidiyorum. Gerekçelerini ortaya koyduğumuzda bu seçimin önemini, mazlum milletler için önemini ortaya koyduğumuzda önemini vurguluyorlar" dedi. 

"MUHALEFET AYNI ŞARKIYI SÖYLÜYOR"

Ak Parti Ordu Milletvekili ve Ordu Milletvekili Adayı İhsan Şener, muhalefet partilerinin tek başına iktidar vaadi veremediklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Burada Ak Parti'nin şöyle bir avantajı var. Ak Parti yaptıklarıyla, eserleriyle seçime gidiyor. Muhalefet partileri hep bir ağızdan aynı şarkıyı söylüyor. Nasıl Ak Parti'yi yıkarız, nasıl bu iktidardan kurtuluruz. Sonra ne olacak sorusuna, somut, müspet, milleti rahatlatacak bir cevap yok. Hal böyle olunca, Ak Parti eserleriyle, muhalefet dedikodu ve iftiralarıyla seçime gidiyor. Dedikodu ve iftirayla eserlerin tercihi yapılacak bu seçimde." 

"TENKİT EDİLİYORUZ"

"Milletimiz sandık başına gittiğinde şu kararı verecek. Bir belirsizliğe oy atmak yerine, eksikleri, hataları, gecikmeleri olan ama niyetinden asla şüphe etmediğimiz Ak Parti'nin yanındayız diyecek. Bundan benim hiçbir şüphem yok. Siyasi ve sosyal psikoloji toplumda böyle. Bizi tenkit edenler de var, şu eksik oldu, bu hatalı diyenler de var ama devasa eserlerle karşılaşıp onları yaşadıklarında bir hakkı teslim etmek gerekir ki, evet Ak Parti doğru yaptı diyor." 

"DEVLET YÖNETMEK CİDDİ BİR İŞTİR"

"Hiçbir siyasi parti tek başına iktidar olmak için milletimizin huzuruna çıkmadı ve onlar bu anlamda oy istemiyor. Ne Cumhuriyet Halk Partisi, ne Milliyetçi Hareket Partisi ne de Halkların Demokratik Partisi asla tek başımıza biz iktidar olacağız, ülkeyi yöneteceğiz demiyor. Sadece Ak Parti'yi nasıl yıkarız sorusuna cevap arayarak seçime gidilmez. Bu milletin başka beklentileri var. Devlet yönetmek ciddi bir iştir. Dolayısıyla Ak Parti 13 yıldır tecrübeli bir iktidar yaşadı. Efendim, metal yorgunluk falan. Bunlar hiçbir anlam taşımıyor çünkü Ak Parti her dönemde kendini yeniliyor. Yeni bir yüzle, yeni bir kadroyla Ordululara hitap ediyor. Türkiye için de böyle." 
Editör: TE Bilisim