ORDU - CHP Ordu 2.Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Adıgüzel, seçim çalışmalarına Aybastı ve Gölköy'de devam etti. CHP'de yapılan ön seçim sonrası milletvekili adayı olan ve çalışmalara başlayan Adıgüzel,  vatandaşlarla buluştu, "Yoksulluğu ve işsizliği sıfırlamak, refahı tabana yaymak için yola çıktık" dedi.

Gölköylülerle buluşan CHP Adayı Mustafa Adıgüzel, 7 Haziran Genel Seçimleri'nin önemine değinerek, "Vatandaş ile yandaşın seçimi bu seçimde hangi tarafta duracağınıza kendiniz karar vereceksiniz" ifadelerini kullandı. İktidarın duble yollar yapmakla övündüğünü ancak Ordu Gölköy yolunun 14 yıldır yapılmadığı eleştirisinde bulunan CHP'li Adagüzel, "Ordu-Gölköy Yolu kangren olan sorunlardan birisi. 2002 yılında dahiliye uzmanı olarak Gölköy'e geldiğim yıllarda başlanmıştı. Tam 14 yıl geçti. Eğer bir seçim daha alırlarsa yeni doğan bir çocuk askere gidecek. Yoldaki istinat duvarı da isyan etti ve kendini aşağı salıverdi. Bu nasıl yol yapmaktır. Bu yolları görmüyorlar mı?" şeklinde konuştu.

CHP Ordu Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Adıgüzel Gölköy'de esnaf ve vatandaşlarla buluştuktan sonra partisinin Aybastı mitingine katılarak burada da bir konuşma yaptı.
Editör: TE Bilisim