ORDU - 2014'ün ilk çeyrek diliminde Poyraz Grubu'ndan Erzincanlı bir televizyon kanalı sahibi tarafından satın alınan ve bir süre işletilen Tv52, yeniden Ordulu bir işadamı tarafından satın alındı. Kanalın yeni patronu İsa Akçay, düzenlediği basın toplantısıyla bundan sonraki yayın politikası hakkında bilgi verdi. 

Herkesi adil bir şekilde ekrana çıkaracaklarını belirten Akçay, "Kanal gündemimizde değildi. Ancak Mustafa Hamarat bu işi bana pasladı. Televizyonun alınmasına Mustafa Hamarat vesile oldu. Kendisiyle özel bir hukukumuz var" diye konuştu.

15 Aralık 2014'ten itibaren resmi imzaların atıldığını söyleyen Akçay, "Bu işin zorluklarını bilerek talip olduk. Hem Türkiye'de, hem Ordu'da yayın organları zorlu bir süreçten geçiyor ama bizim hedefimiz kanalı iyi noktalara getirmek. Bundan sonra kanalda milat olacak" ifadelerini kullandı. Objektif bir yayın çizgisini benimseyeceklerini belirten Akçay, "Ordu'nun her köşesine gidip mikrofon uzatacağız. Çok farklı yayın akışı ve saatleri olacak" diye konuştu. 
Editör: TE Bilisim