ORDU - Altaş Tv Muhabiri Ayşe Altaş ile Tv52 Genel Yayın Yönetmeni Volkan Topkaya, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın kıydığı nikahla hayatlarını birleştirdi.

Altınordu Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde kıyılacak olan genç çiftin nikahı, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın isteğiyle özel bir anlam taşıması için Ordu Gazeteciler Cemiyeti'nin katkılarıyla yapılan Bilal Köyden Basın Müzesi içerisindeki 'Özgürlük Kürsüsü'nde kıyıldı. Ayşe Altaş'ın nikah şahitliğini mesai arkadaşı Fatma Meltem Naz Yılmaz yaparken, Volkan Topkaya'nın şahitliğini ise mesai arkadaşı Muzaffer Kuvan yaptı. Genç çifti bu anlamlı gününde, Altaş ve Topkaya ailelerinin yanı sıra, Tv52 Yönetim Kurulu Başkanı İsa Akçay, Altaş Tv ve Tv52'deki çalışma arkadaşları yalnız bırakmadı. 

Başkan Tekintaş, genç çiftin evlenme isteklerini bir kez daha şahitlerin ve davetlilerin huzurunda sorduktan sonra imzaların atıldığı kalemi damat Volkan Topkaya'ya, evlilik cüzdanını ise gelin Ayşe Altaş Topkaya'ya verdi. Genç çiftin düğün ise Eylül ayı içerisinde yapılacak. 
Editör: TE Bilisim