Tarihi Gölcüönü Meydanı'nda başlayan kitap şenliğine AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Doğangüzel, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Demir, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şölenin açılışında konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker; "Çocuk bayramında çocuklarımıza en değerli armağanı biz hediye etmek istedik. Çocuklarımız bilgi pınarının en değerli kaynağı kitaplardan feyz alarak kendilerini geliştirsinler, ailelerine, vatana, millete faydalı birer birey olarak yetişsinler istiyoruz. Kültürel kalkınmayla ilgili bir çok proje gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam edeceğiz." dedi.
 
22 yayınevinin katıldığı kitap şenliği 23-29 Nisan tarihleri arasında kitapseverleri ağırlayacak. Çocuklara, gençlere ve yetişkinlere yönelik kitaplarıyla fuara katılan yayınevleri, Gebze Belediyesi’nin herhangi bir ücret talep etmemesi jestine karşılık yüzde 50’ye varan indirimler yapıyorlar.

Haber 7

Haber Kaynağı : Haber7.com

Kaynak: h7