ARDAHAN - Ardahan'da çeşitli okullarda görev yapan farklı branşlardaki öğretmenler, sözlerini kendileri yazdı, bestesini kendileri yaptı ve 'Benim Adım Öğretmen' adlı şarkıya klip çekerek sosyal medyaya yüklediler. Ardahan'da görev yapan öğretmenlerin video klibi, hem bestesiyle, hem de sözleriyle ilgi çekerken internette izlenme rekorları kırmaya başladı. 

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Çıldır Gölü kıyısında başlayan klip, Rekabet Kurumu Fen Lisesi Müdürü Mesut Yolcu'nun Yapım ve Koordinatörlüğü'nde, Okul Müdürü Osman Erdem, Halk Oyunları Öğretmeni Cansel Tanrıverdi, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Onur Akbulut, Görsel Sanatlar Öğretmeni Nazan Çevik, Müzik Öğretmeni Berat Demirkıran, Müzik Öğretmeni Dilek Sağlam, Müzik Öğretmeni Uğur Uğurlu, Sınıf Öğretmeni Meltem Demirci, Müzik Öğretmeni Serdar Çevik, Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Erdoğan Arslan, Kimya Öğretmeni Naciye Asya Erbaş, Müzik Öğretmeni Sevilay Şanlı, Müzik Öğretmeni Uğur Uğurlu, Müzik Öğretmeni Serdar Çevik, Fizik Öğretmeni Nesrin Arslangörür ve Müzik Öğretmeni Duygu Cambay'ın katkılarıyla hazırlandı.

Söz ve müziği Aysel Cihan Karaman'a, Düzenlemesi Cansel Tanrıverdi'ye, Mix Masteringi Onur Akbulut'a ait şarkının sözleri ise oldukça duygu yüklü. İşte o şarkının sözleri:

Bilginin ışığında yükselecek bu vatan,
Benim adım öğretmen, bana emanet vatan.
İsterse bir şehirde, ya da bir dağ köyünde,
Benim adım öğretmen, gezerim belde belde.
Benim evim bu vatan, çocuklar geleceğim,
Son nefesimde bile, öğretmen öleceğim.

Kolum kanadım lafım bilgi, bende bitmez coşar sevgi,
Memleket sevdasıyla, yılmaz yürür bu Türk genci.
Kolum kanadım lafım bilgi, bende bitmez coşar sevgi,
Başöğretmen izinde, yılmaz yürür bu Türk genci.
Editör: TE Bilisim