İSTANBUL - İstanbul Eyüp'te Haliç kıyısındaki Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri'ne katılarak hayranlarıyla buluşan ünlü sanatçı Gaye Aksu, Ordu Tanıtım Günleri'ne damga vuran sanatçılardan biri oldu, şarkılarıyla da yaklaşık 5 bin kişiyi coşturdu.

7 ve 10 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen ve 4 gün süren Feshane Ordu Tanıtım Günleri'nin üçüncü gününde Türk Halk Müziği Sanatçısı Seyfettin Tomakin'den sonra sahne alan Ordulu ünlü sanatçı Gaye Aksu, salonda bulunan yaklaşık 5 bin kişiyi bir dakika bile yerlerinde oturtmadı. Yaklaşık 1 saat süren konser boyunca Gaye Aksu'yu izlemeye gelen Ordulular nefis bir müzik ziyafeti çekerken, sahne önü ise hiç boş kalmadı. Düzenlenen organizasyon nedeniyle Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a da teşekkürlerini ileten Gaye Aksu, zaman zaman memleketi Ordu'dan bahsetmeyi ihmal etmedi. Ordu'nun en çok izlenen televizyon kanallarından birisi olan Tv52'den de canlı olarak yayınlanan konserde, ünlü sanatçı ardı ardına birbirinden çok sevilen şarkılarını seslendirdi. 

Feshane'de adeta stadyum coşkusu yaşatan ünlü sanatçının menajeri Fahrettin Kızılkan ise Gaye Aksu'yu konser boyunca bir dakika bile yalnız bırakmazken, ünlü sanatçının en özel dinleyicileri arasında annesi ve kız kardeşi de yer aldı. Aksu, konser sonunda yüzlerce hayranını da kırmayarak hatıra fotoğrafları çektirmeyi ihmal etmedi. 

Editör: TE Bilisim