Uzun bir süredir yakalandığı amansız bir hastalık sonucu Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma (GATA) Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenilen ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden AK Parti Ordu Milletvekili ve TBMM Sağlık Aile Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Dr.Şenel Yediyıldız'ın yeğeni Yurdakul Çağman bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Çağman'ın naaşı Aybastı ilçesine bağlı Sefalık Mahallesi'ne getirildi. AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız ve Çağman'ın aile bireyleri de taziyeleri kabul etti. Cenazeye Ordu Valisi Seddar Yavuz, Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Çağman'ın cenazesi aynı mahalledeki aile kabristanlığında toprağa verildi. 

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, "Milletvekilimiz Şenel Yediyıldız'ın yeğeni, değerli arkadaşım Yurdakul Çağman'ın vefat haberini teessür ile öğrendim. Ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun. Mekanı Cennet olsun inşallah" paylaşımında bulunurken, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı da, "Milletvekilimiz Sayın Şenel Yediyıldız'ın yeğeni Yurdakul Çağman'ın vefatını teessürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dilerim. Mekanı Cennet olsun inşallah" mesajını paylaştı. 

Ordu Valisi Seddar Yavuz da, sosyal medya hesabından "Ordu Milletvekilimiz Sayın Dr.Şenel Yediyıldız'ın Hak'ka yürüyen yeğeninin cenaze namazına katılarak taziye dileklerimizi ilettik. Rabbim rahmet eylesin. Sabır ve başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, "AK Parti Ordu Milletvekilimiz Sayın Şenel Yediyıldız'ın yeğeni Yurdakul Çağman'ın vefatını teessürle öğrendim. Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabırlar dilerim. Mekanı Cennet Makamı ali olsun" diyerek taziyesini paylaşırken,    

Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan da, "İlçemizin yetiştirdiği ve tüm Ülkücü Camianın reis olarak kabul ettiği vatan ve millet sevdalısı bir kardeşimiz olan Yurdakul Çağman'ın vefat haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrendim. Tüm ülkücü camianın, ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun. Mekan Cennet olsun inşallah" dedi.

Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ da, "Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Ordu Milletvekilimiz Sayın Dr.Şenel Yediyıldız Bey'in yeğeni Yurdakul Çağman'ın cenaze merasimine katıldık.
Rabbim mekanını cennet eylesin. Başta Sayın Vekilim olmak üzere ailesi, eş, dost ve akrabalarına sabırlar versin" ifadelerini kullandı. 

Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül de, "Ordu Milletvekilimiz Sayın Şenel Yediyıldız'ın yeğeni yakın dostumuz Yurdakul Çağman kardeşimizi Hak'ka uğurladık. Merhum kardeşimize Allah'tan rahmet; yakınlarına sabırlar diliyorum" dedi.   

Editör: TE Bilisim