Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler ve Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, belediye işlerinin dışında arta kalan zamanlarının önemli bir kısmını çarşı pazar gezerek vatandaşlarla iç içe geçiriyor.

Geçtiğimiz haftalarda makam aracı yerine belediye otobüsünü tercih eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler'den sonra bu kez de aynı yöntemi Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören hayata geçirdi. Belediye otobüslerinde vatandaşlara dokunarak sıkıntı, öneri ve temennileri dinleyen başkanlar, cadde ve sokaklarda 'Halkçı Başkanlar' olarak anılmaya başları.

"PROTOKOL MASASINDA DEĞİL HALKIN YANINDA OTURDULAR"

Başkan Güler ve Tören'in son buluşma noktası ise Altınordu Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırı oldu. Vatandaşlarla aynı sofrada, Ramazan bereketi ve sohbetini yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler ile Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, kendileri için hazırlanan protokol masalarına belediye çalışanlarını orturarak kendileri de vatandaşın için rastgele çektikleri ilk sandalyeye oturarak iftarını açtı. 

Bu tavırlarıyla vatandaşların da gönlünde yer eden Başkan Güler ve Tören, iftar yemeği boyunca hem halkla birebir sohbet etti, hem de gelen talepleri kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi. 

İftarın ardından Başkan Güler sahil turuna çıkarken, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören de, önce Kapalı Çarşı esnafını, ardından OSB esnafını ziyaret etti.

Editör: TE Bilisim