Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Ordu Valisi Seddar Yavuz, halkın önemli bir kesiminin kurallara riayet ettiğini belirterek Ordululara teşekkür etti.

Ordululara "Sevgili Ordulu Kardeşlerim" diye hitap eden Vali Yavuz, "COVID-19 Salgını'nın, ülkemizde ve ilimizde yayılmasını engelelem için birçok tedbir kararı alındı ve uygulandı. Bu süreçte, sizlere her daim çok yakın olduk ve sizleri sürekli bilgilendirdik. Kişisel hijyen, temastan kaçınmak, sosyal mesafeyi korumak, izolasyon ve sosyal hareketliliğin kısıtlanması, bu mücadelenin sihirli formülüydü. Bu kriterlere çoğumuz dikkat ettik. Geldiğimiz noktada, 2 gün süreyle sokağa çıkma yasağı ilan etmek zorunda kaldık. Hepinizin sağlığı ve ülkemizin geleceği için alınan tedbirlere riayet eden tüm Ordulu kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.

Bu zamana kadar gösterilen hassasiyetin Pazartesi'den itibaren de gösterilmesi gerektiğini belirten Vali Yavuz, "Eğer gerekli özeni, hassasiyeti ve duyarlılığı göstermezsek, COVID-19 Salgını Ordu'da daha çok yayılacak. Salgının yayılma hızı bize bağlı. Bizler virüsteh güçlü olduğumuzu Ordu'da göstermek zorundayız. COVID-19 Salgını ile mücadelemizde, önümüzdeki hafta kritik bir öneme sahip. Sizlerden ricamız, Pazartesi gününden itibaren de zorunlu olmadıkça sokağa çıkmayınız. Sizlere güveniyorum ve 'Evde Kalın Sağlıklı Kalın' diyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim