ORDU - Hakkari'deki terörist saldırı sonucu 4 meslektaşıyla birlikte şehit düşen 24 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Kerim Örtücü, memleketi Ünye'de son yolculuğuna uğurlandı. Şehit töreni için Ünye Cumhuriyet Meydanı'nın dört bir tarafı Türk bayraklarıyla donatıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze nakil aracıyla Ünye Cumhuriyet Meydanı'na getirilen cenazede şehit babası Ahmet ve şehit annesi Maide Örtücü, kardeşleri ve törene katılan binler gözyaşı döktü. Törene Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Ak Parti Ordu Milletvekili OKtay Çanak ve Ergün Taşçı, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, protokol üyeleri, ilçe kaymakam ve belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kurtulmuş ve Torun beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte şehit ailesine taziyelerini iletti. 
  
Törende, Ordu İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin naaşı, Ünye Taflancık Mahallesi'nde toprağa verildi.
Editör: TE Bilisim