Giresun'un Piraziz ve Bulancak ilçeleri arasında kalan Pazarsuyu Kontrol Noktası'nda trafik uygulaması yaparken, alkollü olduğu ileri sürülen bir sürücünün dur ihtarına uymayarak ve 2 polis memuruna çarparak 1 polisi şehit etmişti. Ordulu şehit polis memuru bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Polis Memuru Berçin için ilk tören Giresun'un Bulancak ilçesinde yapıldı. Buradaki törenin ardından karayolu ile Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Şirinevler Mahallesi'ne getirilen cenaze, burada helallik alınmasının ardından Ulubey'e götürüldü. Burada düzenlenen resmi törene Ordu Valisi Seddar Yavuz, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçe belediye başkanları, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ulubey Kent Meydanı'nda ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra Şehit Polis İmdat Berçin'in cenazesi Yeni Sayaca Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Ordu Valisi Seddar Yavuz, şehit polisin defin işlemlerinin ardından cenaze tabutunun sarıldığı Türk Bayrağı'nı şehit eşine takdim ederek taziyelerini iletti.

Editör: TE Bilisim