Sivas'un Şarkışla ilçesindeki cenaze törenine Türkiye  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11 aylık bebeğiyle birlikte şehit olan Nurcan Karakaya'nın asker eşi ve ailesine taziyede bulundu.

Şarkışla Kaymakamlığı'na geçen ve oradan da ikindi namazı için Muhsin Yazıcıoğlu Camii'ne geçen Erdoğan'a İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar ile Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da eşlik etti. 

MAKAMLARINI İFADE ETMEMİZE GEREK YOK

Cenaze namazının ardından konuşan Türkiye  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Makamlarını ifade etmemize gerek yok, makamları belli. Yerleri belli ve sevgililer sevgilisi peygamberimize komşu. Böyle yüce bir makama uğurluyoruz" ifadelerini kullandı.

BUNLARIN PEŞİNİ BIRAKMAK YOK

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Tüm milletimize ve tüm dünyaya duyurmak istiyorum. O da şudur, bu bölücü terör örgütünün ne kadar alçak, ne kadar müptezel olduğunu işte bu çocuk katilleri ve hanım kardeşlerimizin katili olarak bir kez daha görmüş bulunuyoruz. Tabi bunların inine girdik, girmeye devam ediyoruz, devam edeceğiz. Bunların peşini bırakmak yok. Bunlarla mücadelemiz son terörist kalıncaya kadar devam edecek."

Editör: TE Bilisim