ORDU - TÜRK Yıldızları'na ait askeri uçakla Türk bayrağına sarılı naaşı Ordu-Giresun Havalimanı'na getirilen Şehit Uzman Çavuş Onur Tiken için memleketi Ordu'nun Çatalpınar ilçe stadyumunda tören düzenlendi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, şehit babası Alaattin Tiken ve annesi Esma Tiken ile kardeşleri, yakınları, kamu kurum ve kuruluş, polis ve askeri erkan ile yaklaşık 10 bin Ordulu vatandaş katıldı.

"EN ACI BABALAR GÜNÜ"

Babalar Günü'nde şehit olan oğlunu son yolculuğuna uğurlayan acılı baba Alaattin Tiken'i Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz teselli etmeye çalıştı. Üç yıllık uzman çavuş olduğu öğrenilen Şehit Onur Tiken'in bu yıl içerisinde düğün hazırlıkları yaptığı öğrenildi. Şehit Uzman Çavuş Onur Tiken'in naaşı, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çatalpınar İlçesi'ne bağlı Ortaköy Mahallesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.  
Editör: TE Bilisim