ORDU'da her yıl Ramazan ve Kurban bayramlarında gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen Kent Bayramlaşması, bu yıl da Ordu Valiliği himayesinde yapıldı.

Altınordu Öğretmenevi'ndeki bayramlaşmaya Vali Seddar Yavuz'un yanı sıra AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, CHP Ordu Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, siyasi parte temsilcileri, daire ve kurum müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

Vali Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler ve diğer protokol üyeleri ile birlikte Ramazan Bayramı Kent Bayramlaşması'na gelen misafirleri, Öğretmenevi'nin girişinde karşılayarak, bayramlarını kutladı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan bayramlaşma, konuşmaların ardından son buldu.

Editör: TE Bilisim