AK Parti Genel Başkanvekili ve Ordu eski Milletvekili Numan Kurtulmuş, "Suriye'nin Azez bölgesindeki ve Hakkari'deki hain terör saldırılarında Şehit düşen Kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun" dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız yayınladığı mesajında, "Hakkari ve Azez'de alçak terör örgütünün saldırılarında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun" dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu da yayınladığı mesajında, "Hakkari ve Suriye'de hain terör örgütünün saldırılarında şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı, yaralı kahramanlarımıza acil şifalar dilerim" ifadelerini kullandı.

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı da mesajında, "Suriye'nin Azez bölgesinde ve Hakkari'de hain terör örgütü tarafından yapılan saldırılarda şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

CHP Ordu Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Suriye'nin Azez bölgesinde ve Hakkari'de çıkan çatışmalarda hain terör saldırılarıyla şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ulusumuzun başı sağolsun!" ifadelerini kullandı.

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel de mesajında, "Suriye'nin Tel Rıfat bölgesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 1 yüzbaşı şehit olurken, 1 binbaşı ise ağır yaralanmıştır. Şehit yüzbaşımıza Allah'tan rahmet, yaralı binbaşımıza da şifa diliyorum" dedi.

Ordu Valisi Seddar Yavuz da yayınladığı mesajında, "Hakkari ve Suriye'de hain terör saldırılarında şehit olan kahraman vatan evlatlarına Allah'tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler de yayınladığı mesajında, "Suriye'nin Azez bölgesinde ve Hakkari'de gerçekleşen hain terör saldırılarında şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun" ifadelerini kullandı.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören de, "Suriye'nin Azez bölgesinde, YPG/PKK'lı teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehit olan Yüzbaşımıza Allah'tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Aziz Milletimize başsağlığı, yaralanan Binbaşımıza da acil şifalar diliyorum." dedi. 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, "Hakkari ve Azez'de PKK/YPG ile girilen çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Aziz milletimizin başı sağolsun" ifadelerini kullandı.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar da mesajında, "Hakkari ve Suriye'nin Azez bölgesinde hain terör örgütü PKK/YPG/PYD saldırılarında şehit düşen 4 Kahraman Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun." dedi.

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe de yayınladığı mesajında, "Hakkari sınır bölgemiz ve Suriye’nin Azez kentinde teröristlerle çıkan çatışmalarda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim