Recai Aydın'ın naaşı Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden alındıktan sonra ilk olarak helallik alınması için Bucak Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Ardından Orta Camii'ye getirilen cenaze törenine Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Ordu İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tolunay Başer, işadamları, bürokratlar, Aydın'ın meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kardeşini kaybetmenin acısını yaşayan Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın taziyeleri kabul ettikten sonra Ordu İl Müftüsü Mürsel Öztürk, cenaze namazını kıldırdı.

Ardından cenaze Vali Seddar Yavuz ve Aydın'ın yakınları tarafından nakil aracına götürüldükten sonra merhum Recai Aydın'ın naaşı Perşembe İlçesi'ne bağlı Güzelyurt Mahallesi, Hacıoğlu Mevkii'nde toprağa verildi. Merhum Recai Aydın uzun bir süredir kanserle mücadele ediyordu. 

Netordu.com olarak merhuma Allah'tan rahmet ve mağfiret, başta Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın olmak üzere kederli ailesi ve dostlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. 

Editör: TE Bilisim