ORDU - Yapılan değişikliklere göre, İhale ve Satın Alma Şube Müdürü Sedat İpek Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü görevini yürüten Üstün Bol Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı'na ve yeni kurulan Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı'na da Özgür Dayı atandı. Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Oktay Şener Muhtarlıklar ve Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na getirilirken, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'na atanan Bülent Gül ayrıca Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı görevini de yürütecek.

DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANI SEDAT İPEK

01 Mart 1976 yılında Rize ilinde doğan Sedat İpek, ön lisans eğitimini Niğde Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu'nda, lisans eğitimini ise Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde tamamladı. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü'nde yüksek lisans eğitimine devam ediyor. 2004 yılında Adalet Bakanlığı'nda Ceza ve İnfaz memur olarak atanmış ve 2007 yılına kadar bu kurumda çalıştı. 2007-2014 yıllarında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Şube Müdürlüğü'nde ihale komisyon servisi yetkilisi ve şef olarak görev yaptı. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerden sonra Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne naklen geçiş yaparak İhale ve Satın Alma Şube Müdürlüğü'ne atandı. 18.04.2016 tarihi itibarıyla Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı görevine atandı.

TOPLU TAŞIMA DAİRESİ BAŞKANI ÖZGÜR DAYI

1974 yılında Sivas ilinde doğan Özgür Dayı, 1995 yılında Konya Selçuk Üniversitesinde eğitimini tamamdı. 1996 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nde memuriyete başladı. 1996 yılında İETT Anadolu İşletme Bölge Müdürlüğü'nde Hareket Memuru olarak görevine devam etti. 1996 ile 2000 yılları arasında Tevzi Memurluğu, 2000-2003 yılları arasında Anadolu Hareket Şefliği ve Kadıköy Bölge İşletme Şefliği yaptıktan sonra 2003 Aralık ve 2004 Mayıs ayı arası vatani görevini kısa dönem olarak tamamladı. 2004 ile 2005 Taşıtlar Dairesi Başkanlığı'na bağlı Minibüs ve Diğer Taşımacılık İşletme Şefliği, 2005-2009 yılları arasında Sultanbeyli ile Üsküdar Bölge İşletme Şefliği görevini yaptıktan sonra 2009'da naklen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Gebze Bölgesi Ulaşım Şube Müdürlüğü görevine başladı. 2002 yılında, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olan, 2012-2014 eğitim öğretim döneminde başladığı Bahçeşehir Fen Bilimleri Enstitüsü'nde Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi üzerine yüksek lisans yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı'nda Kara Ulaşım Şube Müdürlüğü kadrosunda görev yaparken Ordu Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı görevine atandı.

PARKLAR VE YEŞİL ALANLAR DAİRESİ BAŞKANI ÜSTÜN BOL

1973 yılında Ordu'da doğdu. KTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 1997-2001 yılları arasında İstanbul'da özel sektörde çeşitli altyapı ve üstyapı firmalarında mühendis ve şantiye şefi olarak çalıştı. 2001 yılında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda çalışmaya başladı. Büyükşehir Belediyesi'nin çeşitli birimlerinde görev yaptıktan sonra Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Etüd Proje ve İdare İşler Müdürlüğü görevini geldi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne atandı. 18.04.2016 tarihi itibarıyla Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı'na atandı.
Editör: TE Bilisim