20 yaşındaki üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'i katleden Özgür Arduç ismindeki caniyle ilgili her geçen gün yeni gelişmeler ortaya çıkıyor. Vatandaşların duyarlılığı sayesinde polise yakalattırılan ve çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Van Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilen o caninin, olaydan saatler önce Ordu'daki bazı veterinerlerde başta kimya endüstrisi olmak üzere tıpta narkotizan, yani bir çeşit uyutucu, anestezik madde olarak kullanılan eter aradığı ortaya çıktı. 

CANİNİN HAYVANLARI İÇİN ETER ARADIĞI ORTAYA ÇIKTI!

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Düz Mahalle'deki bazı veteriner kliniklerine giderek eter aradığı ortaya çıkan caniyle yüz yüze gelen veterinerlik kliniği çalışanı Melek Albayrak, o anları Altaş Tv mikrofonlarına anlattı. Caninin kendisinden ısrarla eter istediğini belirten Melek Albayrak, "Buraya geldi, tektim. Benden eter istedi. Eter nedir diye sordum. Bayıltıcı dedi. Bayıltıcı dediği için zaten şüphelendim. Ne yapacaksınız diye sordum. Hayvanlarım var, büyükbaş ve köpeğim var dedi. Bunları bayıltmak için kullanacağım, iğne yapamıyorum dedi. Hayvan için kullanılan ilaçtan vereyim dedim, istemedi. Daha sonra tekrar devam etti. Hayvanlarıma iğne vuramıyorum, ineklerim sakin durmuyor falan dedi. Ben şüphelendim, şüpheli duruyordu zaten" ifadelerini kullandı.  

YILLAR ÖNCE ÖLDÜRÜLEN BABASI İÇİN 'HUYSUZ' DEMİŞ!

Ordu'da kliniği bulunan bir başka Veteriner Hekim Uğur Özer ise Altaş Haber'e yaptığı açıklamalarda, "Katil o gün kliniğe geldi. Olayın olduğu gün öğlen civarıydı geldi. Diğer veteriner arkadaştar eter istediğini, onda olmadığını söyledi. Geldiğinde sığırları bayıltmak için eter istediğini, bayıltıp küpeleteceğini söyledi. Sığırları bayıltamayacağını, küpeletmenin ise sadece devletin memurlarının yaptığını söyledik. Ondan sonra köpeğinin olduğunu, hırçın olduğunu çelişkili ifadeler. Bir köpeğim var, babam huysuz dedi. Sürekli söylediği şeyler birbiriyle çelişiyordu" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim