ANKARA - Meteoroloji Genel Müdürlüğü kötü haber verdi! Buz gibi hava geliyor. Özellikle Pazar gecesi ve Pazartesi'den itibaren hava sıcaklıkları 10 derecenin altına düşecek. 

Yurdun bir çok bölgesinde sağanak ve kar yağışının beklendiğini belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının da 8 ila 10 derece birden düşeceğini açıkladı. Yapılan açıklamada, "Rüzgarın kuzeyli yönlere (karayel ve poyraz) dönmesiyle birlikte 3 Kasım Pazar günü; yurdun kuzeybatı kesimlerinde, 14 Kasım Pazartesi gününden itibaren önümüzdeki haftanın ilk yarısında ülkemizin kuzey ve iç bölgelerinde (Marmara, Kuzey ve İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusu) hissedilir derecede (5 ila 12 derece arasında) azalacağı ve mevsim normalleri altına düşeceği tahmin ediliyor. Ani sıcaklık azalmasının neden olabileceği olumsuzluklar ile oluşabilecek sağlık sorunlarına karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." 

"İŞTE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ORDU'DA HAVA"

Ordu'da 13 Kasım Pazar günü 25 derece olan hava sıcaklığı, 14 Kasım Pazartesi günü gündüz 16 derece, gece ise 9 dereceye düşecek. Hafta sonunu parçalı bulutlu ve açık bir havayla geçirecek olan Ordu'da haftanın ilk iş gününden itibaren sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlar gelecek.15 Kasım Salı günü 11-8, 16 Kasım Çarşamba günü 11-7, 17 Kasım Perşembe günü 12-6 derece dolaylarında olacak. 18 Kasım Cuma günü yağışlı hava yerini parçalı bulutlu bir havaya bırakacak ama hava sıcaklığı gündüz 13, gece ise 7 derece dolaylarında olacak.   
Editör: TE Bilisim