"Bugüne kadar; 2 savaş uçağı, 2 İHA, 8 helikopter, 135 tank, 5 hava savunma sistemi, 86 top/obüs/ÇNRA, 16 tanksavar/havan, 77 zırhlı araç, 9 mühimmat deposu, 2 bin 557 Rejim unsuru ve askeri etkisiz hale getirilmiştir."

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bugün öğle saatlerinde bu açıklamayı yaptı. Türk askeri, ülkesi ve milleti için can siperhane çarpışmaya devam ediyor, 'Her şey vatan için' sloganı atıyor. Bir taraftan rejim yanlısı düşmanlar, bir taraftan terör örgütü PKK'nın Suriye kanadı PYD/YPG ile mücadele ediyor. Diğer taraftan da İdlib'teki Ordulu kahramanlar, memleketleri Ordu'ya selam iletiyor, memleketlerinin isimlerini İdlib duvarlarına kazıyor. 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'e duvara kazıdığı yazısıyla çekilmiş fotoğraflı bir mesaj gönderen İdlib'teki Ordulu Mehmetçik, "52 Ordu B.Belediye Başkanı Hilmi Güler'e selam" dedi. Başkan Güler de, Bahar Kalkanı Harekatı'nı sürdüren Ordulu kahramanlara, "Bizden de İdlib'de destan yazan siz kahramanlarımıza selam olsun. Ayağınıza taş, gözünüze yaş değmesin. Allah'ım korusun sizleri" diyerek yanıt verdi. 

Bir başka Ordulu Mehmetçik de Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı'ya İdlib'ten mesaj gönderdi. Mehmetçik, "Ünye Belediye Başkanı H.Tavlı'ya selam" yazısını İdlib duvarlarına kazıyarak yanında çektirdiği fotoğrafı gönderdi. Başkan Tavlı da, "İdlip'ten bizlere selam ileten kardeşimize bizlerden de selam olsun. Allah tüm kahraman evlatlarımızı korusun, muzaffer eylesin." dedi.

Editör: TE Bilisim