Altınordu'da akşam saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak yağış karşısında ilçede bir çok ev ve işyerini su bastı. Metrekaraye düşen yağış miktarı karşısında yapacak hiç birşey kalmayınca vatandaşın mağduriyetine Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören de katıldı.

BİR ELİNDE TELEFON, ÖBÜR ELİNDE AYAKKABILARI

Yağmurun şiddeti karşısında yapacak bir şeyi kalmayan Başkan Tören, deyim yerindeyse hem kollarını sıvadı, hem de paçalarını. Bir elinde cep telefonuyla Altınordu Belediyesi'nin ekiplerini talimatlandıran Başkan Tören, diğer eliyle de ayakkabılarını taşıdı. Lüks araçlarla gezen belediye başkanlarına alışkın olan Altınordulular, Başkan Tören'in bu halleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi, hemen cep telefonlarına sarıldı. Ayakkabıları elinde, pantolonunun paçalarını sıvayan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, vatandaşlarla birlikte su basan ev ve işyerlerinin imdadına konşu, elinde fırcayla ayak bileklerine kadar gelen yağmur sularını süpürmeye başladı.

VATANDAŞTAN 'ALLAH RAZI OLSUN' DUALARI ALDI

Cep telefonlarıyla o anları kayıt altına alarak sosyal medya hesaplarında paylaşan vatandaşlar ise kamera arkasında "Bu bir doğal afet. Başkanımız da geldi, Aşkın Başkan. Allah razı olsun. Allah beterinden korusun" dedi.

Editör: TE Bilisim