Ramazan Bayramı'nın birinci günü olan 4 Haziran 2019 Salı günü gerçekleştirilecek ziyaret ve kutlama programı; aynı gün saat 11.00'de Vali Seddar Yavuz ve beraberindeki protokol mensuplarının Ahmet Cemal Mağden Huzurevi'ni ziyareti ile başlayacak.

Saat 11.00'de gerçekleştirilecek Huzurevi ziyaretinden sonra saat 11.30'da İl Jandarma Komutanlığı, saat 12.00'de İl Emniyet Müdürlüğü ziyaret edilerek, buradaki personellerle bayramlaşma merasimi gerçekleştirilecek. 

Kurum ziyaretlerinin ardından, saat 14.00'te Ordu Öğretmenevi'nde, Halk İle Bayramlaşma programına geçilecek. Ordu Valisi Seddar Yavuz, saat 14.00'te Ordu Öğretmenevi'nde yapılacak olan kent bayramlaşma programına tüm kamu kurum ve kuruluşları, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, siyasi parti teşkilatları, meslek odaları, sendikalar, dernekler, basın kuruluşları ve halkın davetli olduğunu söyledi.

3 HAZİRAN'DA ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT

Öte yandan, Ramazan Bayramı öncesi Arefe Günü olan 3 Haziran 2019 Pazartesi günü saat 10.30'da ebediyete intikal eden şehitlerimiz için Ordu Şehitliği'nde, Ordu Valiliği'nce Kur'an-ı Kerim okutulacak. 

Editör: TE Bilisim