ORDU (Gölköy) - Ordu'nun Gölköy ilçesindeki Ramazan buluşmasına yaklaşık bin 500 kişi katıldı. Gölköy Kent Meydanı'ndaki programa katılanlara hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, il genelinde yapılan hizmetleri sıraladı. 
Çevre Yolu ile ilgili olarak konuşan Başkan Yılmaz, "Gölköy Devlet Hastanesi, Direkli Yolu, Güzelyurt-Hapan bağlantısı arasında Gölköy ilçemizin çevre yolunu yapıyoruz. Ekiplerimiz hazır burada bekliyor. Havaların düzelmesiyle birlikte yaklaşık 3 km'lik yolun ve bağlantı yollarının asfaltını hemen dökerek çevre yolunu vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.
 
Yağışlı havanın çalışmaları olumsuz yönde etkilediğini söyleyen Başkan Yılmaz, Mayıs ayının 22 gününün ve Haziran'ın ilk haftasının yağışlı geçtiğine dikkat çekerek havaların yağışlı gitmesinin yol ve su çalışmalarını aksattığını söyledi.

Topluluğa konuşan Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı da, "Başta ulaşım yatırımları olmak üzere bakanlıklarımızın Ordu'daki projelerini çok sıkı takip ediyoruz. Gerçekleştirilen yatırımların sonrasında, önümüzdeki yıllarda Ordu, Türkiye'nin ve dünyanın göz bebeği olacak" dedi. 

Ak Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak da yaptığı konuşmada, "Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz ile Ordu’nun dört bir tarafına hizmet vermek için gayret gösteriyoruz. Yakın zamanda 75 yataklı Gölköy Devlet Hastanesini hizmete geçireceğiz. Gerekli uzman doktor atamaları yapılacak. 2019 yılına kadar verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getireceğiz" şeklinde konuştu. Dini sohbetle başlayan iftar programın, Hacivat-Karagöz oyunları ve mehteran gösterileriyle sona erdi.
Editör: TE Bilisim