İSTANBUL - Medyada 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezasının Yargıtay tarafından onandığı ve İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nin ünlü sanatçı Deniz Seki hakkında yakalama kararı çıkardığı yönündeki haberlerden sonra, ünlü sanatçı yazılı bir açıklama yaparak, "Hakkımda çıkan haberlerle ilgili olarak henüz elime ulaşan bir karar yok. Avukatlarım hukuki süreci takip ediyor. Yeniden yargılanma talebiyle Anayasa Mahkemesi'ne de başvuru hakkımı kullanacağım. " dedi.
İşte ünlü sanatçının açıklaması:

"Bugün medlada hakkımda çıkan haberlerle ilgili olarak henüz elime ulaşan bir karar yok, avukatlarım konuyla ilgili hukuki süreci takip ediyorlar. Yargıtay Ceza Genel Kurulu karanının bana tebliğ edilmesi üzerine olağanüstü yasa yollarına başvuracağım gibi özel yetkili mahkemelerle ilgili olarak yapılan yasal düzenlemeler çerçevesinde yeniden yargılanma talebiyle Anayasa Mahkemesi'ne de başvuru hakkımı kullanacağım. 

Ben Allah katında da vucdanen de masusus ve bu masumiyetiki yasalar çerçevesinde de isbat edeceğim. Yargıya ve hak ettiğim adaletin bana teslim edileceğine olan inancımla tüm sevenlerimin benim için dua etmelerini diliyorum. Saygılarımla, Deniz Seki."
Editör: TE Bilisim