31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'in danışmanlığını yapan Ahmet Coşkun Çağlıyan, seçimlerden sonra da Başkan Danışmanı olarak görevine devam etmişti. 

Ahmet Coşkun Çağlıyan, yeni oluşturulan Ordu Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'na atandı. 17 Mart'ta görevine resmen başlayan Çağlıyan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü ile Tören ve Organizasyon Şube Müdürlüğü'nden de sorumlu ve direk Büyükşehir Belediye Başkanı'na bağlı olarak çalışacak. 

AHMET COŞKUN ÇAĞLIYAN KİMDİR?

1971 yılında Adana'da doğdu. Radyo Genel Yayın Yönetmenliği, Gazete Editörlüğü ve özel bir şirkette Pazarlama Müdürlüğü yaptı. 2002 yılında Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı'nda Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüttü. Daha sonra AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Danışmanı olarak görev aldı. Radyo Programcılığı, Organizatörlük, Reklam ve Halkla İlişkiler, Genç Türkiye Dergisi editörlüğü, Yerel gazetelerde sanat sayfası editörlüğü, Tiyatro (oyunculuk, senaryo yazarlığı, yönetmenlik), dergi çalışmaları, şiir, köşe yazısı, deneme, şiir nesir gibi çeşitli dergi ve gazetelerde eser ve makaleleri yayımlandı.  
 
2019 yerel seçimleri sonrasında Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı olarak görev aldı. 17 Mart 2020 tarihi itibari ile Ordu  Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevine getirildi. Çağlıyan, evli ve 2 çocuk babası.

Editör: TE Bilisim