AK Parti'nin Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören, saatler 22:30'a kadar seçim sonuçlarını takip etti ve resmi olmayan kesin sonuçlar belli olmaya başladıktan sonra AK Parti Ordu İl Başkanlığı önünde toplanan kalabalıkla buluştu.

"BİR OL BİR OL AŞKIN TÖREN KAZANSIN" SLOGANI ATILDI

Beraberine eşi ve çalışma arkadaşlarını da alan Altınordu'nun yeni Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören, AK Parti'nin en sevilen seçim şarkılarından biri olan 'Bizimkisi bir aşk hikayesi' şarkısı eşliğinde sahneye çıktı ve partililerle şarkı söyledi. Partililer ise uzun süre 'Bir ol bir ol Aşkın Tören kazansız' sloganı atarak Aşkın Tören'i alkış ve ıslık yağmuruyla kutladı. 

"AKILLA ADALETLE AHLAKLA ZERAFETLE YÖNECEĞİZ"

Sahneye çıkan Aşkın Tören, şu açıklamaları yaptı. İşte o açıklamalar:

"İnişimiz oldu, çıkışımız oldu ama hiç duraksamadık. Biz yenildik dediğimiz zaman değil, yorulduk zaman dediğimiz zaman kaybedeceğimizi biliyorduk. Onun için aşkla çalışan yorulmaz. Onun için bugünkü zaferin mimarları sizlersiniz. Bizi ekranları başında izleyen, ekranları başında dinleyen, evlerine, gönüllerine konuk olduğumuz herşerilerim. Bu seçimin bizim zaferimizle sonuçlanması, bir farkı ortaya koydu. Bu şehirde iyinin ötesi var, ötekisi yok dedik. Bu şehri akılla, adaletle, ahlakla, nezaketle ve zerafetle yöneteceğiz dedik. Dün bu bir duruştu. Bundan sonra da tavrımız, kimliğimiz, tutumumuz, eylemimiz, aksiyonumuz olacak."

Editör: TE Bilisim