Binlerce Ordulu, kadın cinayetleri ve kadına karşı şiddete tepki göstermek için üzerinde 'Biliyor musunuz? Ben bu çağdan nefret ettim. Etimle, kemiğimle, hücrelerimle nefret ettim' yazılı pankartın arkasında toplandı. Ceren'in doğum gününde, evine giderken kullandığı güzergahta yürüyüş düzenledi.

Yürüyüşe Ceren'in ailesi, okul arkadaşları ve çok sayıda Ordulu eşlik etti. Yürüyüşte, "İyi ki doğdun melek, Kadın cinayetlerini durduracağız, Unutmayacağız, affetmeyeceğiz, Bu kadar mıydı bir meleğin ömrü, Bir çiçeği daha kopardılar umutları hayalleri geleceği öldü, Kadını el üstünde tutmak tabutuna omuz vermek midir" gibi dövizler taşıyan Ordulular Ceren'e yapılan saldırıyı şiddet ve nefretle  kınadı. Acılı baba Yılmaz Özdemir, "Halkımız bizim sesimiz olduğu için çok teşekkür ederiz" derken, "Üzüntümüz çok büyük. Ülkemiz adına temennimiz başka Cerenler ölmesin. Bu acıyı benim gibi başkaları da yaşamasın. Tüm Türkiye'ye, bize destek olan herkese, sesimiz olan sosyal medya takipçilerine, basın mensuplarına sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

Yürüyüş, Ceren Özdemir'in kalbinden bıçaklanarak katledildiği evinin önünde son buldu. Binlerce Ordulu gözyaşları içinde Ceren'in oturduğu apartman girişine kırmızı karanfiller bıraktı. 

Yürüyüşü Ordu ve Ordu dışından çok sayıda basın mensubu da takip ederken, ulusal televizyon kanalları yürüyüşü canlı yaptıkları canlı yayınlarla tüm Dünya'ya duyurdu.   

Editör: TE Bilisim